ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΚΑΚΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (2014-15), 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

 Ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα του προγράμματος εκμάθησης σκακιού “Σκάκι Στα Σχολεία” για την περίοδο 2014-2015 στο 30ο και στο 49ο Δημοτικό σχολείο Ηρακλείου με την συμμετοχή 46 παιδιών Α και Β τάξης με την διεξαγωγή σκακιστικού τουρνουά 7 γύρων στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 49ου ΔΣ στις 4 Ιουνίου 2015 .

 Το πρόγραμμα διήρκησε όλη την σχολική χρονιά και υλοποιήθηκε με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων από την Ένωση Σκακιστών Θεσσαλονίκης (Ε.Σ.Θ.) σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Kasparov (K.C.F.E) και με την ευγενική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (Ι.Σ.Ν.) .  Εκπαιδευτής-προπονητής και διαιτητής των αγώνων ήταν ο FIDE Instructor Εμμανουηλίδης Κωνσταντίνος . Αρωγοί επίσης στην προσπάθεια αυτή ήταν τόσο οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων όσο και οι Διευθύντριες των δύο Δημοτικών σχολείων.

 

2015.06.05

Στην τελική κατάταξη των παιδιών Α' Δημοτικού είχαμε

1. Σακλαμπανάκης Δ. 2. Παπαρούλη Ε. 3. Μελεσανάκη Φ.

 

 

 

 

και στην Β' Δημοτικού 

2015.06.05

1. Τσαγκατάκης Μ. 2. Κοτσυφάκη Δ. 3. Τσαγκατάκη Μ.

 

 

 

 

 

 

 Απονεμήθηκαν μετάλλια στους διακριθέντες, ενώ σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα απονεμήθηκαν διπλώματα παρακολούθησης. 

Τα σχολεία στην τελική εκδήλωση εκπροσώπησαν από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 30ου ΔΣ, η πρόεδρος κα Βασιλάκη Εμμέλεια, η ταμίας κα Μητσέα Σταυρούλα και η κα Τζιαναμπέτη Νατάσσα και από το 49ο ΔΣ η διευθύντρια κα Περβολαράκη Χρύσα.

 

No Comments Yet.