Η ΟΜΑΔΑ

Η ομάδα του ΠΟΑ αποτελεί με διαφορά την νεανικότερη ομάδα που αγωνίζεται σε όλες τις εθνικές κατηγορίες από την Κρήτη.

Βασίζεται αποκλειστικά σε φίλους και μαθητές (παλιούς και νυν!) του προπονητή Κωνσταντίνου Εμμανουηλίδη ενώ πέρα από το ρεκόρ του χαμηλότερου μέσου όρου ηλικίας αποτελεί γνήσια Κρητική ομάδα, με αθλητές από όλο το νησί!

ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟ 2017 ΜΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 1 ΝΙΚΗ 1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ 5 ΗΤΤΕΣ, ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ 9η ΘΕΣΗ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 11 ΟΜΑΔΩΝ.

Πρώτη χρονιά και για την πλειοψηφία των παιδιών ήταν το βάπτισμα πυρός. Ενδεικτικό της πολύ καλής παρουσίας είναι ότι οι αθλητές μας σκόραραν 30 πόντους σε 70 συνολικά αγώνες, περισσότερους από ομάδες που βρέθηκαν αρκετές θέσεις παραπάνω!!!

Με την ομάδα αγωνίστηκαν πέρα του προπονητή, οι Σαββάκης Βασίλης, Κώτσογλου Γιώργος, Φοινικιανάκη Στέλλα, Φοινικιανάκη Κατερίνα, Τσιούκας Γρηγόρης, Τσιούκα Κατερίνα, Κλάδος Μίνωας, Κλάδος Γιώργος, Ποταμιανάκη Αντωνία, Ποταμιανάκη Αλίκη, Κοτσυφάκη Δανάη, Παγιαυλάς Δημήτρης, Τσαγκαλίδης Γιώργος (14 αθλητές-τριες). Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω θερμά για την στήριξη τόσο την δική τους όσο και των οικογενειών τους.

ΤΟ 2018 Η ΟΜΑΔΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΣΤΗΝ 4η ΘΕΣΗ, ΑΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΑΘΡΟ. ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 4 ΝΙΚΕΣ 1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ 2 ΗΤΤΕΣ.

Η ομάδα πάλι σκόραρε δυνατά 42,5 πόντοι σε 70 παιχνίδια έχοντας το τρίτο καλύτερο σκοράρισμα στις σκακιέρες στην κατηγορία!

Κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια στις ατομικές αποδόσεις στις σκακιέρες (τα περισσότερα στην κατηγορία!).

Συμμετείχαν πέρα του προπονητή, οι Σεργάκης Λεωνίδας, Νταντιδάκης Λευτέρης (μετάλλιο καλύτερης απόδοσης), Φοινικιανάκη Στέλλα, Κώτσογλου Γιώργος, Ποταμιανάκη Αντωνία, Ηγουμενάκη Κωνσταντίνα (μετάλλιο καλύτερης απόδοσης), Μακρή Ιωάννα (μετάλλιο καλύτερης απόδοσης), Φοινικιανάκη Κατερίνα, Βητοπούλου Μυρτώ, Κοτσυφάκη Δανάη, Κουκουμπεδάκης Γιώργος, Μιχάκη Σοφία, Μακρής Γιώργος, Τσογγίδης Βασίλης (15 αθλητές-τριες). Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξή και την βοήθειά τους!

Τα αποτελέσματα της ομάδας στο πρωτάθλημα :

Στο κύπελλο Κρήτης έφτασε μέχρι το 2ο γύρο :