ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ GARRY KASPAROV! ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΠΟΤΕ!!! ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΚΑΚΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 (ΑΘΗΝΑ)

Στα πλαίσια των μαθημάτων Σκάκι στα Σχολεία για την χρονιά 2014-15, στα οποία ο προπονητής Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης είχε την δυνατότητα να συμμετέχει προπονώντας δύο δημοτικά σχολεία στην πόλη μας, η τελετή λήξης έγινε στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στην Αθήνα. Ο προπονητής βρέθηκε με τρεις μαθητές-τριες του και μάλιστα οι δύο εξ αυτών, ο Γιώργος Κώτσογλου από τα Χανιά και ο Άγγελος Μοσχοβάκης από το Ηράκλειο, ήταν δύο εκ των δεκαπέντε επιλέκτων παιδιών από όλη την Ελλάδα που είχαν την χαρά και την τιμή να αντιμετωπίσουν σε αγώνα επίδειξης (simultaneous exhibition) τον 13ο Παγκόσμιο Πρωταθλητή Garry Kasparov και επί 20 χρόνια no1!!! Τα παιδιά φωτογραφήθηκαν με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή και τους δόθηκαν σκακιέρες υπογεγραμμένες από τον ίδιο. Οι παρτίδες τους βρίσκονται στην ιστοσελίδα μας.

Είναι οι μόνοι σκακιστές από την Κρήτη που έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με τον Garry Kasparov ποτέ, μια τεράστια επιτυχία τόσο για το νησί όσο και για τον προπονητή τους.

Crete vs Kasparov

 

Στην φωτογραφία είναι η αποστολή, με την Εύη Κώτσογλου και τον επικεφαλή του προγράμματος και πρωταθλητή Ελλάδος GM Μαστροβασίλη Θάνο .

No Comments Yet.